Scandalul continuă între Adriana Bahmuțeanu și Nick Rădoi. Ce cuvinte grele și-au aruncat

12.01.2021, 16:42
Scandalul continuă între Adriana Bahmuțeanu și Nick Rădoi. Ce cuvinte grele și-au aruncat
Scandalul continuă între Adriana Bahmuțeanu și Nick Rădoi. Ce cuvinte grele și-au aruncat

Conflictul violent dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana, a generat un alt scandal de proporții între Adriana Bahmuțeanu și milionarul Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Năstase. 

Zilele trecute, Nick Rădoi a afirmat că el ar fi fost motivul pentru care fostul tenismen și-a agresat partenera de viață. După aceste declarații publice, Adriana Bahmuțeanu a sărit la gâtul lui Nick Rădoi, pe care l-a făcut ‘moșneag la andropauză’.

Mai mult de atât, fosta soție a lui Silviu Prigoană nu s-a oprit și a continuat declarațiile defăimătoare la adresa milionarului Nick Rădoi. 

Adriana Bahmuțeanu l-a făcut praf pe Nick Rădoi

‘Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea’, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Nick Rădoi a răbufnit și i-a dat replica vedetei, despre care a spus că Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea.

‘Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani’, a spus afaceristul stabilit în America, pentru Click!

Și-au aruncat cuvinte grele

‘Prigoană era mai mare ca mine cu 11 ani, nu mi se pare mare, dar am simțit diferența de vârstă dintre noi, așa e. Adevărul e că și părinții mei erau la fel. Câte din iubitele lui Rădoi sunt mai tinere decât fiicele pe care le are cu fosta soție. A pus niște pițipoance de astea să mă sune. Năstase i-a zis lui Rădoi să-i lase nevasta în pace. El crede că dacă a dat mesaj unei doamne e macho man. Nu mi se pare că e un bărbat frumos, arată mai bine Nastase la 74 de ani’, a mai continuat Bahmu.

Într-un final, Adriana Bahmuțeanu l-a amenințat pe Nick Rădoi. Fosta prezentatoare tv a dezvăluit că știe multe secrete despre el.

‘El știe că avem o cunoștință comună și știu multe de la acea cunoștință despre el! Dacă era un bărbat cu sânge în instalație trebuia să mă sune direct, să mă confrunte!’, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

citește și...