Scandal la audieri: Gheorghe Dincă a sărit să îl bată pe avocatul familiei Luizei Melencu! ‘Dincă a sărit la mine și a spus că sunt șobolan’

02.12.2019, 15:01
Scandal la audieri: Gheorghe Dincă a sărit să îl bată pe avocatul familiei Luizei Melencu! 'Dincă a sărit la mine și a spus că sunt șobolan'
Gheorghe Dincă

Audierile continuă în dosarul Caracal! Gheorghe Dincă a fost scos iar din arest și dus în fața procurorilor. La audieri au participat și avocații familiei Luizei Melencu, tânăra dispărută din luna aprilie a acestui an.

Scandal la audieri: Gheorghe Dincă a sărit să îl bată pe avocatul familiei Luizei Melencu!

Prezența acestora l-a deranjat enorm pe criminalul din Caracal! Potrivit România Tv, Gheorghe Dincă a sărit să îl bată pe avocatul Tonel Pop. Acesta a povestit șocat că totul a pornit după ce l-a întrebat dacă le-a violat pe tinerele răpite. Totul s-ar fi petrecut în fața procurorilor și polișțiștilor, care nu au avut nimic de obiectat.

“Au făcut o declaraţie de trei rânduri în care au spus că Dincă îşi recunoaşte declaraţia din arest. Acum doar au mai citit declaraţia din calculator, au semnat că Dinca îşi susţine declaraţia. Aşa ceva nu s-a mai pomenit, să vii cu scrieri din penitenciar şi să ti le facă drept declarartie. Înainte să deschidă camera ne-au amenintat, au refuzat sa ia atitudine si apoi Dinca a sărit la mine si a spus ca sunt sobolan si ma termina. M-a intrebat daca am copii, cine are fete o sa fie violate. Procurorii il incurajau prin mimică”, a declarat avocatul Tonel Pop, la România TV.

Pe de altă parte, avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că bărbatul de 66 de ani îl va da în judecată pe Tonel Pop, pentru că l-ar fi acuzat că și-a violat fiica.

“Îl va da în judecată pe domnul Tonel că a declarat că și-ar fi violat fiica. Despre asta a fost vorba și în acest context probabil că domnul Tonel nu a înțeles, domnul Dincă a întrebat ce ar fi zis domnul Tonel dacă cineva l-ar acuza că și-a violat fiica”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, la România Tv.

citește și...