Scandal după înmormântarea lui Cornel Galeș! Nașa de cununie a bărbatului sare la gâtul Vivianei: ‘Nu cred că mă avea la inimă’

13.12.2019, 14:28
Scandal după înmormântarea lui Cornel Galeș! Nașa de cununie a bărbatului sare la gâtul Vivianei: 'Nu cred că mă avea la inimă'
Scandal după înmormântarea lui Cornel Galeș! Nașa de cununie a bărbatului sare la gâtul Vivianei

Cornel Galeș a fost îmmormântat, joi, 12 decembrie, la cimitirul Străulești 2! Văduvul Ilenei Ciuculete a fost condus pe ultimul drum de fosta iubită, Viviana, și de băieții solistei de muzică populară, Mugurel și Cristi Sfetcu.

Scandal după înmormântarea lui Cornel Galeș! Nașa de cununie a bărbatului sare la gâtul Vivianei

Nici după înmormântarea acestuia, scandalurile nu au încetat! Se pare că nașa de cununie a lui Cornel Galeș, Doina Belu, și Viviana, fosta iubită a bărbatului, nu erau în relații bune.

Doina Belu nu a fost prezentă la parastasul organizat de Viviana.

„De ce să merg acolo? Adică, nici nu m-a salutat în Biserică, ea a vrut să se ocupe de toate, ce, trebuia să mă rog de ea să mă primească? Oricum nu cred că mă avea la inimă, ea l-a dus pe Cornel departe de noi…”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

‘Ea l-a și adus, e adevărat, nu bneg, dar ea s-a ocupat de toate și de tot, nu a avut nevoie de ajutorul nostru, al celor apropiați de Cornel, așa că eu ce să caut acolo? Să stea cu prietenii ei’, a mai spus aceasta.

În schimb, blondina se apară și spune că nu a avut niciun fel de relație cu Doina Belu, dar cu toate acestea a invitat-o la parastas.

„Îmi pare rău că nu a venit, știa unde facem parastasul. Iar faptul că nu i-am sărit în brațe, că nu am plâns pe umărul ei, că nu i-am pupat mâinile, nu cred că poate fi un motiv. 

‘Adică, să fim sinceri, ea nu e ruda mea, era nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete, nu a mea. Și la parastas venea pentru el, nu pentru mine, așa cum a putut să vină și Mugurel, așa cum au venit și alții care, să fim sinceri, nu erau prietenii mei, ci ai lui Cornel’, a declarat Viviana.

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie, în urma unui accident rutier de mașină petrecut în Spania.

citește și...