Sânziana Buruiană trece prin momente grele. Tatăl ei a murit astăzi

30.08.2019, 17:48
Sânziana Buruiană trece prin momente grele. Tatăl ei a murit astăzi
Sânziana mergea des la tatăl ei la spital

Tatăl Sânzienei Buruiană s-a stins din viață astăzi. Bărbatul era internat încă de la finalul lunii iunie, din cauza unor probleme cardiace care s-au agravat. 

Spynews scrie că tatăl vedetei a ajuns la spital în stare gravă și starea sa de sănătate a fluctuat destul de mult de atunci. Pe 17 august bărbatul a ieșit din comă și putea să respire singur, însă inevitabilul s-a produs astăzi. 

„A suferit o operație foarte grea pe cord”

„De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi și încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operație foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologice destul de mari. În acest moment, eu și mama căutăm o clinică unde să fie și în siguranţă. Încă se află în secția de terapie intensivă și până nu găsim soluția cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, mușchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat și sunt dezamăgită și ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o șansă și să-și revină (…) A ieșit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, spunea Sânziana recent la o emisiune TV. 

 

citește și...