Sânziana Buruiană încă își alaptează fiica în vârstă de trei ani! De ce a decis asta

25.10.2019, 15:33
Sânziana Buruiană încă își alaptează fiica în vârstă de trei ani! De ce a decis asta
Sânziana Buruiană încă își alaptează fiica

Sânziana Buruiană încă își alaptează fiica, deși aceasta are deja trei ani. Blonda a surprins pe toată lumea cu această afirmație și a detaliat motivele care au făcut-o să decidă în acest fel. 

Vedeta a ieșit din viața publică acum aproape patru ani, atunci când Isabela, fiica sa, a venit pe lume. Sânziana a povestit recent, pentru Click, că încă o alăptează pe micuță, deși a ajuns la vârsta la care cele mai multe mame au renunțat la acest lucru. 

Sânziana Buruiană încă își alaptează fiica

„Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme”, a dezvăluit Buruiană.

Sânziana a vorbit și despre postura de mamă, pentru care a renunțat la carieră: „Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”.

Mai mult decât atât, blonda a recunoscut că este posibil să continue să o alăpteze până la vârsta majoratului.

„Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imunitate, nu contactează (sic!) virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc”, a mai spus Sânziana. 

citește și...