Sandra Mutu, o mămică foarte sexy! Bruneta a ieșit la cumpărături cu fiul ei și cu mama! 

15.07.2019, 18:59
Sandra Mutu, o mămică foarte sexy! Bruneta a ieșit la cumpărături cu fiul ei și cu mama! 
Cei doi s-au căsătorit în 2016

Soția fostului internațional Adrian Mutu a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute, în timp ce se afla într-un centru comercial alături de fiul său, Tiago, cât și de mama ei. 

După ce „Briliantul” a semnat anul trecut cu echipa a doua a clubului Al Wahda, soția lui, Sandra, cât și micul Tiago, în vârstă de 2 ani, i s-au alăturat în Emiratele Arabe Unite. Ori de câte ori timpul le permite, fostul fotbalist și partenera sa de viață revin în România, lucru pe care l-au făcut și recent.

Astfel, Sandra a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute, în timp ce se ocupa de niște cumpăraturi. Tânăra în vârstă de 25 de ani nu era singură, ci alături de fiul său și de mama ei, căreia bruneta îi seamănă foarte bine. 

Sandra a atras toate privirile

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți care îi punea în evidență picioarele foarte bine tonifiate și cu un tricou de la un renumit brand de lux, Sandra arată foarte bine, chiar dacă a devenit mamă.

În timp ce micuțul Tiago era supravegheat de bunică, Sandra a ales de pe un rafturi un pachet de scutece, apoi s-a oprit pentru a pune în coș și câteva produse destinate femeilor. 

Tiago, un copil plin de energie

Cu o jucărie în mână, fiul antrenorului a fost foarte plin de energie, inspectând cu atenție și cu zâmbetul pe buze supermarketul, totul sub ochii cât se poate de vigilenței ai bunicii materne. Din fotografii se vede că micuțul are o relație specială cu mama Sandrei, care probabil că se bucură de fiecare moment pe care îl petrece cu nepotul său. 

Tiago Mutu a venit pe lume pe 15 aprilie 2017 și a primit nota 10 la naștere. Adrian și Sandra s-au căsătorit religios de Valentine’s Day, în 2016, după ce pe 1 ianuarie cei doi s-au logodit pe o plajă din Cuba, unde se aflau în vacanța de iarnă.  

Fostul fotbalist mai are trei copii din cele două căsătorii anterioare, cu Alexandra Dinu și cu Consuelo Gomez. Mario are 14 ani și este fiul pe care i l-a dăruit Alexandra, iar din mariajul cu Consuelo au rezultat două fete, Adriana Lea, de 10 ani, și Maya Vega, în vârstă de 8 ani. 

 

citește și...