Sanda Ladoși se pregătește de Paște. ”Acum țin post și încerc să nu o iau razna”

19.04.2022, 12:18
Sanda Ladoși se pregătește de Paște. ”Acum țin post și încerc să nu o iau razna”
Sanda Ladoși se pregătește de Paște. ”Acum țin post și încerc să nu o iau razna”

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit cum arată meniul său pentru sărbătorile pascale. Vedeta a mrturisit că în această perioadă ține post. ”Acum țin post și încerc să nu o iau razna, pentru că fac niște pâine în casă de înnebunești, e foarte complicat să ții post când tu le gătești de toate copiilor”, a declarat aceasta.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. În plan personal, artista are doi copii, Ioana și Bogdan, din mariajul cu Ștefan Tache.

Cântăreața și familia sa se pregătesc de sărbătorile pascale. Vedeta a explicat ce preparate pregătește în această perioadă.

Sanda Ladoși se pregătește de Paște. ”Vom avea obișnuitele bucate ce se așează pe masa tradițională”

“Avem o casă la munte și plecăm acolo de Sărbători. De obicei, de Paște căutăm liniștea și acolo la munte o găsești în toată spendoarea ei… Masa de Paște este cea clasică, în mare parte o gătesc eu și mă ajută și doamna care are grijă de noi, cu casa și curățenia de ani de zile, mă ajută și pe partea asta, mai ales când e mai mult de lucru”, a declarat Sanda Ladoși pentru click.ro.


”Vom avea obișnuitele bucate ce se așează pe masa tradițională… De obicei sunt foarte atentă la alimentație, nu m-am îngrășat, sunt constantă în greutate, nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă. Acum țin post și încerc să nu o iau razna, pentru că fac niște pâine în casă de înnebunești, e foarte complicat să ții post când tu le gătești de toate copiilor. Îi provoc mereu cu meniuri noi. Nu sunt deloc pretențioși, nu am avut probleme cu ei la mâncare”, a mai spus cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

citește și...