S-au tăiat la Urgențe, în spitalul din Roman! Doi bărbați au fost înjunghiați

05.09.2019, 19:11
S-au tăiat la Urgențe, în spitalul din Roman! Doi bărbați au fost înjunghiați
Bărbații s-au bătut chiar la Urgențe

Doi bărbați au fost tăiați cu un cuțit în urma unui scandal care a avut loc chiar la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal de Urgență Roman. 

Incidentul, care a avut loc miercuri noaptea, a fost filmat de camerele de supraveghere din spital. Conflictul a început după ce un bărbat de 20 de ani, în stare de ebrietate, a venit la Urgențe cu dureri de stomac.

După nici jumătate de oră, un individ înarmat cu un cuțit a venit în sala de așteptare a spitalului și l-a atacat pe bărbatul beat. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul înarmat îl lovește pe rivalul său cu piciorul în cap, apoi scoate cuțitul și îl taie, tot în zona capului. 

Doi bărbați au fost înjunghiați

Lucrurile au degenerat rapid și a urmat o bătaie generală, în urma căreia doi bărbați au fost înjunghiați. 

„În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului parietal stâng. Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, s-a ales cu o plagă tăiată de cuțit, la mâna stângă, fiindu-i afectate degetele I și II. Ambii pacienți, după ce au fost consultați și tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent. Niciun cadru medical nu a fost rănit, dar, din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime aproximativ o oră. Menționam că a fost solicitat serviciul 112 pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman”, au comunicat cei de la Spitalul Roman.

 

citește și...