S-au împlinit 9 ani de la moartea Mădălinei Manole! Care au fost ultimele cuvinte ale artistei

16.07.2019, 11:32

Pe 14 iulie s-au împlinit 9 ani de când Mădălina Manole a trecut în neființă. ‘Fata cu părul de foc’ a ales să se sinucidă chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, în casa ei din Otopeni.

S-au împlinit 9 ani de la moartea Mădălinei Manole!

Moartea ei a ridicat multe semne de întrebare, iar părinții solistei l-au acuzat pe Petru Mircea, soțul ei, că este vinovat că fata lor s-a sinucis. Mădălina Manole a fost înmormântată la Cimitirul Bolovani din Ploiești, acolo unde prietenii și apropiații i-au adus un omagiu.

Petru Mircea a vorbit, după, decesul cântăreței, despre ultimele cuvinte ale acesteia înainte de a muri. În plus, bărbatul nu a dorit să facă public filmulețul pe care Mădălina Manole l-a lăsat în urmă, ci a arătat scrisoarea de adio a acesteia.

‘Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru.
Cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am grijă de ele, cum să am grija de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu.
Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubeasca mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela’, scrisese Mădălina Manole în scrisoarea de adio.
citește și...