S-au despărțit Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf? 

13.12.2019, 11:00
S-au despărțit Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf? 

Tot mai multe zvonuri privind un divorț între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au apărut în spațiul public. Cei doi se pare că s-au despărțit recent, chiar dacă nu au confirmat ruptura. 

Căsătoriți din vara lui 2016, Oana și Alex formează un cuplu solid, însă se pare că probleme iremediabile au apărut între ei. 

S-au despărțit Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf?

Potrivit Cancan, cei doi nu mai formează un cuplu și nici nu se mai urmăresc pe Instagram. 

Unul dintre motivele pentru care frumoasa brunetă și palestinianul ar fi divorțat pare să fi fost filmarea prezentată, în exclusivitate de Cancan, în care Alex Ashraf era în super-tandrețuri cu o „colegă” de sală, într-o benzinărie din nordul Capitalei.

La momentul respectiv, bruneta cu care se afla Alex Ashraf și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar palestinianul a recurs la unele atingeri puțin cam… tandre. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe „colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior.

Cert este că relația dintre Alex și Oana ar fi acum de domeniul trecutului. S-ar fi despărțit, iar șanse de împăcare ar fi minime. Cât despre faptul că pe rețelele de socializare nu ar mai avea vreo legătură, asta ar confirma ruptura dintre cei doi.