S-a sinucis imediat după BAC! Cum a ales absolventul din Oradea să moară

06.07.2019, 11:04
S-a sinucis imediat după BAC! Cum a ales absolventul din Oradea să moară
Băiatul s-a spânzurat într-o pădure din oraș

Dacă cei mai mulți dintre absolvenții de liceu se bucură că „au scăpat” de BAC și pleacă în vacanță sau se distrează cu prietenii, un băiat din Oradea a ales să își pună capăt zilelor chiar după susținerea ultimei probe a examenului. 

Tânărul, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de crengile unui copac, a doua zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat. Un orădean care trecea prin zonă a văzut trupul elevului și a alertat autoritățile, sunând la 112. 

Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a declarat, pentru Mediafax, că nu există suspiciuni în privința morții tânărului, iar cercetările vor fi continuate de polițiști, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cercetările continuă

„Polițiștii au fost sesizați vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Combatare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi polițiști ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de polițiști sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus femeia.

Nu a lăsat niciun bilet de adio

Adolescentul nu a lăsat în urmă nicio scrisoare de adio, iar familia și prietenii nu înțeleg ce l-a făcut să comită acest gest, deoarece avea rezultate bune la învățătură și era pasionat de limba chineză. 

 

citește și...