S-a dezbrăcat complet în prima ediție a sezonului 10 ‘Românii au talent’! Reacția amuzantă a juraților VIDEO

08.02.2020, 15:40
S-a dezbrăcat complet în prima ediție a sezonului 10 'Românii au talent'! Reacția amuzantă a juraților VIDEO
S-a dezbrăcat complet în prima ediție a sezonului 10 'Românii au Talent'!

Prima ediție a sezonului 10 ‘Românii au talent’ a debutat cu foarte multe surprize, dar și cu momente extrem de amuzante!

S-a dezbrăcat complet în prima ediție a sezonului 10 ‘Românii au talent’!

Unul dintre concurenți a oferit un spectacol mirific, pe scena de la ‘Românii au talent’, sezonul 10. Bărbatul i-a lăsat mască pe jurați, dar și pe telespectatori, după ce s-a dezbrăcat complet, în fața camerelor de filmat.

Momentul lui a stârnit hohote de râs! Dacă la început a fost vorba despre un număr de magie, ulterior, acesta s-a transformat în total altceva. Japonezul ‘ Mister Uekusa’ a uimit pe toată lumea, după ce a rămas gol în fața Andrei, a lui Mihai Petre, a lui Florin Călinescu și Andi Moisescu.

Concurentul a reușit să fie în centrul atenției încă din prima ediție! Bărbatul și-a acoperit zonele intime cu un servețel, sub care se afla o ceașcă de cafea. Momentul artistic al bărbatului care a rămas în costumul lui Adam în doar câteva secunde a adus audiențe record postului Pro TV.

Reacțiile celor patru jurați au fost și ele pe măsură! Andra a mărturisit că abia și-a putut stăpâni hohotele de râs.

‘N-am văzut nimic. Nici nu cred că era ceva de văzut, dacă mă întrebi pe mine. Cred că atât a vrut să ne ofere. Dar nici nu cred că a stat cu stres’, a declarat Andra, după ce concurentul și-a terminat numărul de magie. La final, acesta a primit 4 de ‘DA’.

‘Nu mai am nimic de zis! Un zece perfect! Talent!‘, a spus și Mihai Petre.

citește și...