S-a confirmat! Oasele găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin altei fete decât Alexandra Măceşanu

14.08.2019, 13:21

Bombă în cazul Caracal! Medicii legişti au analizat rămăşiţele găsite în liziera din pădure de lângă casa lui Gheorghe Dincă.

Procurorii DIICOT au confirmat că aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

S-a confirmat! Oasele găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin altei fete decât Alexandra Măceşanu

Astfel, există o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicaţia lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

‘Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe’, anunţă DIICOT, într-un comunicat de presă publicat miercuri, 14 august.

Fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de către anchetatori din curtea casei din Caracal conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, după cum a anunţat DIICOT la acea vreme.

Luiza Melencu avea vârsta de 18 ani în momentul dispariţiei, produsă în luna aprilie a acestui an.

Între timp, anchetatorii au reluat, miercuri, căutările în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă, urmând a folosi aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa şi o echipă formată din specialişti în geodezie.

citește și...