S-a căsătorit sau nu Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu? Ce a răspuns a dat după ce s-a afișat cu verighetă

12.01.2022, 11:23
S-a căsătorit sau nu Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu? Ce a răspuns a dat după ce s-a afișat cu verighetă
S-a căsătorit sau nu Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu? Ce a răspuns a dat după ce s-a afișat cu verighetă

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a fost surprinsă cu un inel tip verighetă pe mână. Imediat au apărut speculațiile conform cărora aceasta s-ar fi căsătorit cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a lămurit lucrurile în ceea ce privește oficializarea relației sentimentale pe care o are în prezent.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și actualul său partener au fost de curând în vacanță. Pe contul său de socializare, vedeta a postat o fotografie în care apare alături de acesta. „Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noul an! Home sweet home!”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor. Într-una dintre fotografii, Andreea Marin poartă un inel care seamănă perfect cu o verighetă.

S-a căsătorit sau nu Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu?. ”Răspunsul este nu”

După ce Andreea Marin s-a afișat cu inelul respectiv, au apărut imediat și speculațiile conform cărora aceasta s-ar fi căsătorit cu Adrian Brâncoveanu.

Întrebată despre inelul respectiv, Andreea Marin a lămurit lucrurile și a declarat că nu este vorba despre o verighetă. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu”, a spus vedeta pentru click.ro.

citește și...