Roxana Vancea a dezvăluit cum a slăbit spectaculos. Ce dietă a ținut vedeta

12.11.2019, 17:01
Roxana Vancea a dezvăluit cum a slăbit spectaculos. Ce dietă a ținut vedeta
Roxana Vancea a dezvăluit cum a slăbit spectaculos

Roxana Vancea a dezvăluit cum a slăbit spectaculos. Vedeta a vorbit în detaliu despre dieta pe care a ținut-o și care a transformat-o spectaculos. 

Fosta asistentă TV arată total diferit atunci când s-a lansat pe sticlă. Între timp, bruneta s-a apucat de sport și și-a schimbat stilul de viață, iar rezultatele nu au încetat să apară. 

Roxana Vancea a dezvăluit cum a slăbit spectaculos

Roxana a dezvăluit, pentru PRO TV, ce dietă ține și cât de greu îi este să o urmeze.

„Țin dietă, manânc 6 zile pe săptămâna sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puţini carbohidraţi. Este o dietă echilibrată. Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp.  Mi-am propus să dau jos cinci kilograme. Nu pot să rezist însă tentaţiei de a mânca dulciuri. Cum am prieteni care ştiu să gătească bine, mai scap câte o prăjitură. Cheesecake este preferata mea”, a mărturisit Roxana Vancea, potrivit PRO TV.

Bruneta este atât de mulțumită de felul în care arată acum, încât a fotografiat cântarul și a pus poza pe internet. 

„Întotdeauna este loc de mai bine şi recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru aveam corpul obişnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare. M-am mai antrenat şi ştiu cât de repede vin rezultatele. Vreau să fiu mai definită, sa mi se vadă abdomenul mai proeminent şi să pun masă musculară la fesieri”, a mai spus Vancea.

citește și...