Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit. ”Am făcut-o atunci când am simțit”

21.09.2021, 12:34
Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit. ”Am făcut-o atunci când am simțit”
Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit. ”Suntem fericiță că am făcut-o și pe asta”

Cântăreața Roxana Nemeș, în vârstă de 31 de ani, și omul de afaceri Călin Hagima, în vârstă de 42 de ani, și-au oficializat relația vineri, 17 septembrie 2021, când s-au cununat civil. Artista a dat detalii despre cel mai important eveniment din viața sa la o emisiune de televiziune. ”Am făcut-o atunci când am simțit”, a spus ea.

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D, cântăreața a dat detalii despre importantul eveniment care a avut loc în viața sa.

Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit. ”Am vrut să fie ceva intim”

„Totul a fost cum a trebuit și cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă, toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat. Ne-a adunat pe toți. În toate pozele râd, n-am poze serioase. Am vrut să fie în familie, strict cu prietenii apropiați. Am vrut să fie ceva intim. Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat însă să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile. Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!”, a povestit Roxana Nemeș, notează click.ro.

După cununie, Roxana Nemeș a compus și prima ei piesă pentru cel care i-a devenit soț: „Am scris o piesă pentru el. E prima dată când scriu o piesă. Este povestea noastră de la început. Ne-am cunoscut în vârf de munte, dar am fost împreună după un an și jumătate, ne-am tot văzut întâmplător. Viața mea ducea spre el. Nu căutam, ne-am găsit întâmplător. În ultimii ani până și mama mi-a spus că m-am schimbat în bine, că am evoluat ca om”.

citește și...