Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Cum se simte vedeta

27.07.2019, 12:43
Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Cum se simte vedeta
Roxana urma să nască peste trei luni

Gravidă în șase luni, Roxana Ionescu trece prin momente dureroase după ce a pierdut sarcina. 

Potrivit Libertatea, vestea tristă a fost dată pe Facebook chiar de către viitorul soț al Roxanei Ionescu, Tinu Vidaicu. 

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus partenerul vedetei. 

Înainte să rămână însărcinată, Roxana a vorbit despre căsătoria cu Tinu: „Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm (n.r. – spre căsătorie). Discutăm, dar nu s-a stabilit, când o să fie nu o să mă feresc”.

citește și...