Roxana Ciuhulescu face mărturisiri. ”Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei”

12.04.2021, 11:08
Roxana Ciuhulescu face mărturisiri. ”Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei”
Roxana Ciugulescu face mărturisiri. ”Nu există niciun fel de relația între Ana și tatăl ei”

Roxana Ciuhulescu a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat care este relația dintre fiica ei și fostul său soț.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a afirmat că între fostul ei soț și fiica lor nu există niciun fel de relație. ”Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere. Nu există niciun fel de relația între Ana și tatăl ei, el nici nu vrea să existe în viața ei și e opțiunea lui. Au fost și perioade bune și mai puține bune, am depășit destul de greu starea asta de pandemie, starea asta de izolare”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit spynews.ro.

Experiența prin care a trecut Roxana Ciuhulescu cu o bonă

Pentru băiețelul ei, Cezar, Roxana Ciuhulescu a apelat la ajutorul unei bone. Vedeta a povestit că în cinci luni a schimbat cinci bone. “Am avut o bonă extraodinră care a stat cu noi, am avut bonă internă, până să împlinească Cezar un an. A avut probleme de sănătate, a trebuit să plece, nu s-a mai întors, şi atunci am încercat să o înlocuiesc cu mama”, a explicat aceasta.

Roxana Ciuhulescu a povestit și despre o experiență pe care a avut-o cu una dintre bone.

“Una dintre ele, de exemplu, venită, culmea, prin agenţie, exact în a doua dimineaţă, s-a trezit mult mai târziu decât ne trezim noi. N-am zis nimic, că poate era obosită, venea de la Vaslui, dar exact aşa textual, i-am zis ”Vezi că s-a trezit Cezar” şi a fost foarte simpatică doamna de felul ei, dar nu tocmai pe placul meu, mi-a zis ”Eu până nu îmi beau cafeaua şi nu îmi fumez ţigara, eu nu pot să văd de copil”. Am invitat-o politicos să îşi strângă lucrurile”, a mai spus ea.

citește și...