Roxana Ciuhulescu a suferit o intervenție chirurgicală. Ce a pățit vedeta

30.06.2019, 14:48
Roxana Ciuhulescu a suferit o intervenție chirurgicală. Ce a pățit vedeta

Roxana Ciuhulescu s-a operat! Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală la ochi și a făcut primele declarații.

‘E vorba de o operație de ajustare a pleoapelor. Totuși am și eu o vârstă și se pare că pielea și-a mai pierdut din elasticitate. Nu o fac neapărat în scop estetic, să nu mă înțeleagă nimeni greșit. A început să mă deranjeze când stau la calculator și m-am hotărât să fac această operație. Procedura în sine nu cred că durează prea mult’, a povestit Roxana Ciuhulescu, la Antena Stars.

Roxana Ciuhulescu a suferit o intervenție chirurgicală

Roxana Ciuhulescu a făcut o operație de blefaroplastie (n.r. ajustarea pleoapelor).

A durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoții, tremuram ca piftia de emoție. Sunt ușor umflată, ușor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aștept ca vineri să-mi scoată firele.

Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operație la ochi, mi-a luat cam 3 ani de zile să mă hotărăsc să fac această intervenție, este o intervenție minim invazivă, eram așa de speriată că am vrut să renunț cu o oră și jumătate înainte de intervenție. Cred că a fost cea mai bună treabă pe care puteam să o fac. Singurele restricții pe care le am sunt mâncărurile sărate și acum stau cu o pungă de gheață că m-am trezit cu ochii ușor umflați’, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

citește și...