Rona Hartner s-a decis! Când se mărită cu iubitul francez

21.08.2019, 10:44
Rona Hartner s-a decis! Când se mărită cu iubitul francez
Rona Hartner s-a decis! Când se mărită cu iubitul francez

Deși trece prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon, Rona Hartner a decis să facă pasul cel mare cu iubitul francez, Herve. Cei doi au stabilit data nunții.

Solista a fost cerută de soție în luna martie a acestui an, după o relație de mai bine de un an.

“Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a povestit Rona Hartner, pentru Formula AS.

Rona Hartner și Herve se vor căsători pe 5 octombrie.

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la colon

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, la începutul anului. Artista a fost operată, iar medicii i-au extirpat tumora.

‘Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat şi a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat şi am primit veştile după trei săptămâni şi era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franţa. Oncologul mi-a spus că nu mai e nici o zi de aşteptat  şi că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci’, a declarat Rona la Antena Stars.

citește și...