Ron Perlman, răsfățat la plajă de iubita tinerică! Pentru bomba asta sexy și-a părăsit soția

19.12.2019, 13:38
Ron Perlman, răsfățat la plajă de iubita tinerică! Pentru bomba asta sexy și-a părăsit soția
Ron Perlman, răsfățat la plajă de iubita tinerică!

Actorul Ron Perlman își trăiește prima tinerețe! Acesta este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita tinerică, pe care o răsfață în vacanțe de vis.

Ron Perlman, răsfățat la plajă de iubita tinerică!

Actorul, în vârstă de 69 de ani, a divorțat în noiembrie de femeia care i-a stat alături timp de 38 de ani, Opal Stone, și s-a cuplat cu această bombă sexy.

Ron Perlman și partenera lui în vârstă de 42 de ani au fost surprinși în timp ce relaxau la soare, în Mexic. Actorul a fost tratat ca un rege de iubită, care nu l-a scăpat pe acesta din ochi nicio clipă.

Allison Dunbar nu s-a sfiit să fie afectuoasă și drăgăstuoasă cu partenerul ei și l-a răsfățat mai ceva ca pe un copil.

Ron Perlman și noua lui parteneră s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „StartUp”, unde joacă împreună.

Din pozele surprinse de paparazzi, Ron Perlman și Allison Dunbar sunt un cuplu în toată regula. Actrița a fost extrem de grijulie cu Ron și l-a dat pe acesta cu loțiune de plajă din cap până în picioare.

La rândul său, Ron Perlman și-a ‘clătit’ ochii în posteriorul bombat al iubitei tinerele, care s-a aplecat de mai multe ori  lângă șezlongul acestuia. Nici nu e de mirare de ce celebrul actorul și-a pierdut mințile și a divorțat de mama copiilor săi.

Ron Perlman și Opal Stone, fosta lui soție, au doi copii, pe Blake și Brandon, în vârstă de 35 de ani și respectiv 29 de ani.

 

citește și...