Românul infectat cu coronavirus a făcut primele declarații! Ce a mărturisit despre italianul depistat pozitiv: ‘Nu știu de unde s-au scos chestiile astea’

28.02.2020, 14:09
Românul infectat cu coronavirus a făcut primele declarații! Ce a mărturisit despre italianul depistat pozitiv: 'Nu știu de unde s-au scos chestiile astea'
foto: shutterstock

De câteva zile, românii au intrat în panică după extinderea masivă a coronavirusului! Țara noastră este și ea afectată de virusul ucigaș din Wuhan, China.

Un tânăr din Gorj a fost descoperit pozitiv cu virusul COVID-19, după ce ar fi intrat în contact cu un italianul de 71 de ani, care a vizitat județul Gorj.

În acest moment,  tânărul este internat la Institutul de Boli infecţioase ‘Matei Balş’. Specialiștii au explicat că românul din Gorj este doar purtător de coronavirus, dar îi poate îmbolnăvi pe cei din jur.

Românul infectat cu coronavirus a făcut primele declarații

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, bărbatul a precizat că nu s-a întâlnit niciodată cu italianul care a vizitat România timp de câteva zile.

‘Nu știu de unde s-au scos chestiile astea. Toată lumea spune numai prostii. Nu am avut nicio treabă cu acel italian. S-a întâlnit numai cu patronul. Toată lumea vorbește numai prostii, eu l-am văzut doar trei secunde și atâta, era la o distanță de 20-30 de metri de mine, nu am dat mâna cu el, nu am fost cu el la vânătoare, nu am avut chefuri împreună’, a declarat acesta.

‘Nu mi-a fost rău nicio secundă, nu am avut febră, nu am tușit, chiar și acum mă simt foate bine’, a mai continuat acesta.

După ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, bărbatul s-a speriat teribil, dar a mărturisit că se simte mai bine acum.

‘Am fost în Germania, pe 18 am plecat, pe 19 cred că am venit, am plecat cu mașina și m-am întors cu avionul. Am fost speriat. Stau singur aici, medicii intră într-un costum așa și momentan au intrat și mi-au luat sângele azi dimineață, mi-au dat de mâncare și o pastilă. Am fost speriat ieri, dar nu am nimic, nu mă doare nimic. Nu știu de unde au aflat că am fost la vânătoare, chiar sunt curios și eu, nu ne-a întrebat nimeni nimic’, a mai spus el.

citește și...