Romanița Iovan face dezvăluiri. ”Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”

24.11.2021, 13:45
Romanița Iovan face dezvăluiri. ”Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”
Romanița Iovan face dezvăluiri. ”Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate la o emisiune de televiziune. Aceasta a mărturisit că și-a dorit să aibă mai mulți copii, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum ar fi vrut ea. ”Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”, a declarat Romanița Iovan. Creatoarea de modă are un băiat adolescent.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 14 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014.

De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Aceasta a mărtursit că și-a dorit foarte mult să aibă un copil și cu actualul său partener de viață, însă a pierdut sarcina.

Romanița Iovan face dezvăluiri. ”Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi”

„Mi-am dorit, pentru că se și întâmplase, la un moment dat. Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță, ziceam noi. N-a turmentat cu nimic relația noastră. Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi. Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Asta e important, restul nu mai contează”, a declarat Romanița Iovan, potrivit spynews.ro.

Creatoarea de modă a mai pierdut o sarcină și pe vremea când era căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, însă imediat după aceea a rămas din nou gravidă, aducându-l pe lume pe fiul lor, Albert. „Am aflat pe 1 octombrie și s-a întâmplat (n.r. să piardă sarcina) pe 5 octombrie, așa cred. Foarte repede. Am rămas însărcinată după aceea cu Albert în ianuarie. Tot în octombrie am născut. Divinitatea mi-a dat o bucurie peste aproape exact un an”, a explicat Romanița Iovan.

 

citește și...