Romanița Iovan, despre operațiile estetice. ”Nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă”

27.03.2022, 16:58
Romanița Iovan, despre operațiile estetice. ”Nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă”
Romanița Iovan, despre operațiile estetice. ”Nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă”

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a mărturisit că până în prezent nu a recurs la nicio intervenție de ordin estetic, însă întotdeauna a avut grijă de ea. ”Eu am în momentul de față 57 de ani, nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă, dar am dintotdeauna grijă de mine, din toate punctele de vedere”, a declarat vedeta.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea.

La 57 de ani, Romanița Iovan se menține foarte bine și arată spectaciulos. Creatoarea de modă a explicat că ână în prezent nu a recurs la nicio intervenție de ordin estetic.

Romanița Iovan, despre operațiile estetice. ”Poate și eu, la un moment dat, voi experimenta”

”Nu există o vârstă la care să începi să te iubești. Dacă inima ta cere o schimbare, dacă natura nu ți-a oferit ce ai fi vrut să ai, în momentul ăla decât să ai probleme psihice mai bine să apelezi la un specialist. Eu am în momentul de față 57 de ani, nu mi-am făcut până acum nici o intervenție de nici un fel, nici chirugicală, nici non-invazivă, dar am dintotdeauna grijă de mine, din toate punctele de vedere. Poate și eu, la un moment dat, voi experimenta, niciodată să nu spui niciodată, nu exclud acest lucru”, a mărturisit Romanița Iovan pentru click.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Romanița Iovan a vorbit și despre fiul său, Albert, pe care l-a avut la vârsta de 42 de ani: ”Albert a avut un rol foarte important în viața mea, pentru că întotdeauna am zis că o sarcină te regenerează. Și dacă această sarcină a venit la 42 de ani, adică acum 15 ani, chiar am simțit o regenerare a organismului. Faptul că am un copil mic ca vârstă, că așa are 1,85 , e mai înalt decât mine, mă ține în formă, mă ține activă. Când era mai mic Albert, acum vreo 8-9 ani, țin minte că m-am dus să-l iau într-una dintre tabere, și el mi-a zis: „Mama, tu câți ani ai?” Și aveam 49 de ani! Și el îmi zice: “Aoleo, mamă! Ești cea mai bătrână mamă din tabără!” Pe bune? Păi, până și mama lui Andrei are 36 de ani, care Andrei avea 13 ani și Albert avea doar 8. Atunci i-am zis:”Alberțel, vezi vreun fir de păr alb? Nu!” În momentul ăla și-a dat și el seama că mama lui nu are vârstă! A fost momentul în care am zis că trebuie să fiu tare pe poziție, să-i explic copilului, nu e un subiect ce trebuie lăsat așa”.

citește și...