Romanița Iovan, despre fostul ei soț, Adrian Iovan. ”Lucrurile sunt mai dureroase când știi că a murit cu zile, a murit înghețat”

25.11.2021, 16:51
Romanița Iovan, despre fostul ei soț, Adrian Iovan. ”Lucrurile sunt mai dureroase când știi că a murit cu zile, a murit înghețat”
Lucrurile pe care Romanița Iovan nu le-a mai spus despre fostul ei soț, Adrian Iovan. ”Lucrurile sunt mai dureroase când știi că a murit cu zile, a murit înghețat”

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre fostul său soț, regretatul pilot Adrian Iovan, care a încetat din viață în anul 2014, în urma unui accident aviatic. ”Lucrurile sunt mai dureroase când știi că a murit cu zile, a murit înghețat”, a spus vedeta la o emisiune de televiziune.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 14 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”La Măruță”, Romanița Iovan a făcut mărturisiri dureroase despre fostul său soț, Adrian Iovan. Cei doi au fost căsătoritți timp de cinci ani și s-au separat în anul 2008. “Doi oameni care se iubesc pot să ajungă la divorț pentru că drumurile lor se despart, dar asta nu înseamnă că nu continuă să-și educe copilul. Noi am rămas foarte, foarte buni prieteni și mă bucur că Adrian a fost lângă Albert exact cei șapte ani care au contat pentru educația lui”, a spus vedeta, notează click.ro.

Romanița Iovan, despre fostul ei soț, Adrian Iovan. ”Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok și că îi desparte doar distanța din pădure până acasă”

Romanița Iovan și-a amintit și de traghedia aviatică în care și-a pierdut viața fostul său partener de viață, Adrian Iovan. Creatoarea de modă a dezvăluit și cum a reacționat Albert, fiul ei și al regretatului pilot.

“A fost un moment foarte, foarte complicat pentru mine, mai ales că am fost și indusă în eroare de bulibășeala aia îngrozitoare în care s-a aflat statul român: că toată lumea e în viață, că au fost găsiți, că nimeni nu a pățit nimic. Au transmis pe TV că totul e ok și Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok și că îi desparte doar distanța din pădure până acasă. I-am explicat cât am putut, pe înțelesul lui de la șapte ani. Atunci am fost cea mai puternică din lume, așa m-am considerat. Mi-am găsit o forță pe care nu credeam că o am. Când i-am zis că a murit ca un erou, că are un tată erou, am observat că are o forță în el mai mare decât mine și oricare altă persoană”, a detaliat Romanița Iovan.

“La scurt timp, a venit un telefon de la unul dintre medicii din avion, care nu a putut să facă mai nimic sau nu știu ce să zic, nu vreau să comentez, să-mi spună că cei din Colegiul Medicilor s-au gândit să-i dea o diplomă lui Albert pentru tatăl lui… “Nu pun niciun cuvânt și nicio virgulă, transmit fix cuvintele lui Albert: ”Mama, nu-mi trebuie nicio diplomă” – pentru că nu înțelege cum dintr-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tat. Asta i-am transmis medicului. Lucrurile sunt mai dureroase când știi că Adrian a murit cu zile, a murit înghețat. Hipotermie scrie pe certificatul de deces”, a mai spus aceasta, potrivit sursei mai sus-menționate.

 

citește și...