Romanița Iovan are probleme cu banii?! Și-a scos la licitație obiectele de mare valoare. Cât a obținut pe ele

13.07.2019, 15:13
Romanița Iovan a fost dintotdeauna cunoscută ca fiind una dintre cele mai înstărite vedete de la noi. Fosta soție a lui Adrian Iovan învârte afaceri care îi aduc sume substanțiale, însă gestul ei radical de a-și scoate la licitație cele mai prețioase obiecte din garderoba sa a a ridicat multe semne de întrebare.

Romanița Iovan are probleme cu banii?!

Joi seară, 11 iulie, creatoarea de modă și-a vândut o parte din obiectele cu valoare sentimentală. Evenimentul a avut loc la Galeriile Artmark de la Palatul Cesianu-Racoviță. Deși valoarea obiectelor era de 20.000 de euro, Romanița Iovan a reușit să strângă puțin peste 2.500 de euro.

Printre obiectele vândute se numără o eşarfă (250 de euro), o pereche de ochelari Chanel (100 de euro), un inel Cartier Trinity din aur în trei culori (600 de euro), o poşetă Cartier Trinity (500 de euro), figurine din argint şi cristal albastru (650 de euro) și o poșetă Cartier Panthère (650 de euro).

Obiectele care nu s-au vândut sunt o poșetă Dolce & Gabbana Miss Sicily Zebra, o poșetă Cartier Panthère din blană de ponei și o brățară Cartier Trinity din aur în trei culori.

Romanița Iovan nu a dezvăluit motivul respectivei licitații, prin care și-a scos la vânzare inelul în valoare de 20.000 de euro.

Vreau să mă eliberez de toate activitățile care mă țin legată, constrânsă, captivă în propria viață. Vreau să fiu liberă, să ofer timp pentru Albert, pentru Iulian, dar și pentru mine. A venit momentul să fiu cel mai important personaj din viața mea. Eu, în tinerețe, nu mi-am dorit să am familie, mi-am dorit să am carieră, să fac, să realizez. L-am născut pe Albert la 42 de ani, până atunci nu mi-am dorit copii, niciodată. A fost prima oară în viața mea când mi-am dorit copil. Am continuat 11 ani să mă împart între copil și carieră. Acum, când merg spre 54 de ani, mă pun pe primul plan pe mine. Albert mi-a dat target să trăiesc 100 de ani, iar acum eu sunt pe primul plan‘, declara Romanița pentru VIVA!, în 2018.

citește și...