Românca din Elveția care câștigă 9.000 € pe lună din Instagram! Bomba sexy vrea să pozeze și în Playboy

22.11.2019, 14:54
Românca din Elveția care câștigă 9.000 € pe lună din Instagram! Bomba sexy vrea să pozeze și în Playboy
Românca din Elveția care câștigă 9.000 € pe lună din Instagram!

O româncă stabilită de mai mulți ani în Elveția a dat lovitura! Tânăra de 23 de ani câștigă o avere din postările de pe Instagram. Cu toate acestea, bruneta focoasă își dorește să ajungă în revista Playboy și să profeseze ca și cadru didactic.

Românca din Elveția care câștigă 9.000 € pe lună din Instagram!

Suzan Lazăr este destul de cunoscută pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 300000 de fani. Românca a oferit un interviu pentru 20 Minuten, unde a dezvăluit ce planuri are de viitor și ce sume enorme câștigă din postările pe Instagram. Ea a dezvăluit că suma minimă pe care o încasează din Instagram este de 2.000 de euro.

Mai mult de atât, este studentă la pedagogie și speră că va deveni învățătoare într-o bună zi. De câțiva ani buni, practică fitness și s-a dedicat în totalitate postărilor legate de nutriție.

Până acum, Suzan Lazăr a primit contracte seriose, precum Nike, Addidas sau Yves Saint Laurent.

‘Job-ul meu de învățătoare e de o mie de ori mai strict. Femeile nu sunt făcute doar pentru a avea copii. Ar trebui să ducă o viață independentă. Niciodată nu ar trebui să devii dependentă de un bărbat’, a declarat superba brunetă.

Suzan a apelat de mai multe la intervențiile estetice, încă de la vârsta de 16 ani. Și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie și și-a mărit buzele.

‘Buzele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă. Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge cu astfel de intervenții. Toți influencerii ajung să arate la fel’, a mai declarat aceasta.

citește și...