Rodica Popescu Bitănescu împlinește 81 de ani! Actrița a făcut confesiuni intime: „Nu o să povestesc niciodată de ce nu am avut copii”

07.08.2019, 15:45
Rodica Popescu Bitănescu împlinește 81 de ani! Actrița a făcut confesiuni intime: „Nu o să povestesc niciodată de ce nu am avut copii”
Rodica Popescu Bitănescu este foarte iubită de public

Rodica Popescu Bitănescu împlinește mâine 81 de ani și nu și-a pierdut deloc energia și farmecul inconfundabil.

Pe lângă cariera de actriță, vedeta este regizor și dramaturg, scriind și punând în scenă numeroase piese de teatru, cum ar fi „Cinci femei de tranziție”, „Încă-i bine”, „Viață de cimitir”, care s-au jucat cu casa închisă.

Viața personală a actriței este, de asemenea, foarte împlinită, aceasta fiind căsătorită de 45 de ani.

„Eu am dat examen de conducere cu el şi nu știu cum de am picat la comisia lui, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deși eu nu sunt deloc fotogenică, și am picat la el, la Bitănescu Mircea. Când am văzut că apare un bărbat blond cu ochii albaștri, îmbrăcat ofițer, cu un mers așa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăsnet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am văzut, o frumusețe de om”, a povestit Popescu Bitănescu.

Are 11 nepoți și 13 strănepoți

Deși cei doi nu au avut copii, actrița a dezvăluit că are numeroși nepoți și strănepoți: „Nu o să povestesc niciodată de ce nu am avut copii. Nu este vorba că nu am vrut, ador copiii. Am vreo 11 nepoți și 13 strănepoți. Mă sensibilizează și bătrânii, căci am avut niște cazuri în familie. În primul rând, mama, care șapte ani a trecut printr-o dramă”.

citește și...