Rodica Popescu-Bitănescu a dat detalii despre mariajul său. Ce a impresionat-o cel mai mult la soțul său

17.12.2020, 19:18
Rodica Popescu-Bitănescu a dat detalii despre mariajul său. Ce a impresionat-o cel mai mult la soțul său
Rodica Popescu-Bitănescu a dat detalii despre mariajul său. Ce a impresionat-o cel mai mult la soțul său

Rodica Popescu-Bitănescu are un mariaj fericit de mai bine de 45 de ani! Celebra actriță a oferit detalii despre secretul căsniciei sale trainice. 

Rodica Popescu-Bitănescu, în vârstă de 82 de ani, este căsătorită de aproape 50 de ani cu Mircea Bitănescu, de profesie jurist.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când actrița a dat examen pentru obținerea permisului auto. Bărbatul se afla în comisia de examinare și a fost dragoste la prima vedere.

Rodica Popescu-Bitănescu și soțul ei sunt împreună de 45 de ani

După doi ani de relație, cei doi s-au cununat civil. Anii au trecut, însă Rodica Popescu-Bitănescu și Mircea Bitănescu se înțeleg foarte bine.

Îndrăgita actriță a mărturisit că pentru menținerea mariajului a recurs, de-a lungul timpului, la unele mici compromisuri. În plus, aceasta a recunoscut că soțul ei a impresionat-o cu mersul său.

‘I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea… Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul.

Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos: Gheorghe Cozorici – un actor deosebit, era băiat de şofer, adică nu a avut de la cine să înveţe. Încă un actor care merge fantastic de frumos e Florin Piersic. Şi un alt bărbat pentru care am căzut în cap, care are mersul frumos e Mircea’, a declarat Rodica Popescu Bitănescu la Antena Stars.

Nu au avut copii

Deși are o căsnicie fericită și împlinită, actrița nu a avut copii. Rodica Popescu Bitănescu nu a spus niciodată motivul pentru care nu are urmași cu soțul său.

‘Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu’, spunea actriţa într-un interviu, în 2014.

citește și...