Robert Turcescu i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a jignit-o cu ani în urmă. ”A fost o exagerare din partea mea”

03.05.2022, 13:14
Robert Turcescu i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a jignit-o cu ani în urmă. ”A fost o exagerare din partea mea”
Robert Turcescu i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după c e a jignit-o cu ani în urmă. ”A fost o exagerare din partea mea”

Jurnalistul Robert Turcescu, în vâstă de 46 de ani, a comentat, la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, despre comentariile jignitoare pe care le-a făcut, în urmă cu ani, la adrresa marii campioane la gimnastuică artistică Nadia Comăneci, în vârstă de 60 de ani. ”A fost o exagerare din partea mea”, a spus acesta.

Prezent la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, jurnalistul Robert Turcescu a fost întrebat despre un scandal din  urmă cu ani cu marea campioană a gimnasticii mondiale Nadia Comăneci.

În anul 2013, acesta a reacționat dur în mediul online după ce Nadia Comăneci a acceptat să apară într-o reclamă la margarină, spotul publicitar fiind filmat într-o școală. Robert Turcescu a scris atunci un mesaj în care o făcea „cerșetoare” pe celebra gimnastă, considerând că alimentul la care fosta sportivă făcea reclamă este unul care nu ar trebui să se regăsească în alimentația unui copil. Acum, Robert Turcescu a recunoscut că nu a reacționat deloc potrivit și a mărturisit că nu a apucat să-și ceară scuze pentru incidentul respectiv.

Robert Turcescu i-a cerut scuze Nadiei Comăneci după ce a jignit-o cu ani în urmă. ”A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era… poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci”

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. (….) Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta… Reclama respectivă a și fost retrasă după scandalul care s-a iscat la acel moment. Din punctul ăsta de vedere nu știu dacă a meritat, nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun”, a declarat Robert Turcescu la emisiunea lui Denise Rifai, potrivit click.ro.

„A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era… poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa. E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment”, a adăugat acesta.

citește și...