Robert Negoiță, diagnosticat cu COVID-19! ‘Am avut dureri de cap, o stare de rău și de moleșeală’

26.08.2020, 20:17
Robert Negoiță, diagnosticat cu COVID-19! 'Am avut dureri de cap, o stare de rău și de moleșeală'
Robert Negoiță, diagnosticat cu COVID-19! 'Am avut dureri de cap, o stare de rău și de moleșeală'

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu COVID-19! Primarul Sectorului 3 a anunțat pe contul personal de Facebook că s-a infectat cu coronavirus și a detaliat cât de rău s-a simțit în ultimele zile.

Robert Negoiță, candidat pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3, a precizat că a început să se simtă rău marți seară, când a avut dureri de cap și “o stare generală de slăbiciune”, așa că a mers la spital pentru a se testa.

‘Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat.

S-a testat din propria inițiativă

Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă’, a mai scris Negoiță în mesajul de pe Facebook.

 

citește și...