Revoltător! Cum arată mormântul lui Răzvan Ciobanu. Cine își bate joc de locul de veci al creatorului de modă

13.07.2019, 14:34
Revoltător! Cum arată mormântul lui Răzvan Ciobanu. Cine își bate joc de locul de veci al creatorului de modă
Revoltător! Cum arată mormântul lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în județul Constanța, pe 29 aprilie, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de mai mulți copaci de pe marginea drumului, la intrarea în comuna Săcele.

Revoltător! Cum arată mormântul lui Răzvan Ciobanu

În momentul impactului, trupul designerul a fost proiectat afară din bolidul de lux. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere, dintr-un club de pe litoral.

Celebrul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai, la Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde se odihnesc străbunicul şi bunicul său. Mai mulţi prieteni de-ai designerului, dar şi membri ai familiei sale au venit să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu.
La mai bine de două luni de când a fost înmormântat, locul de veci al designerului arată ca după război. Potrivit Wowbiz, mormântul lui Răzvan Ciobanu a devenit un loc de pelerinaj, iar aici se adună zilnic diverse persoane.

Un bărbat a povestit pentru Wowbiz că un tip misterios vine aproape zilnic să plângă la mormântul designerului și să îi aprindă o lumânare.

Ce bărbat vine zilnic la mormântul lui Răzvan Ciobanu

‘Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni…Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere. Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate…Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor. Mai e însă un domn, care pare om serios…

Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează“, a declarat bărbatul, pentru Wowbiz.

Mai mult de atât, omul a povestit indignat că mormântul lui Ciobanu este plin de cutii de bere și chiștoace.

‘Unii oameni nu au pic de respect pentru cei plecaţi dintre noi. Confundă cimitirul cu un birt, fumează, beau şi aruncă ambalajele pe sau printre morminte. Aici nu este vina paznicilor, căci nu au cum să monitorizeze fiecare persoană care intră aici şi nici nu poţi să faci filtru la intrare, ca la aeroport.

Oamenii ăştia, domnule, ar trebui să aibă o conştiinţă şi o educaţie, şi să nu-şi mai bată joc de tot ce e în jurul lor, şi cu atât mai puţin de un cimitir. Numai eu ştiu de câte ori am ridicat cutii de bere, chiştoace, ambalaje de dulciuri sau pachete de ţigări. Chiar şi în dreptul mormântului lui Ciobanu au dat unii un fel de “petrecere” acum câteva zile“. Indivizi fără căpătâi!’, a mai spus pensionarul.

Sursa: Wowbiz 

citește și...