Revoltător: ce le-a cerut Gheorghe Dincă anchetatorilor în timpul perchezițiilor. A fost la un pas să fie linșat de oameni

16.09.2019, 16:20
Revoltător: ce le-a cerut Gheorghe Dincă anchetatorilor în timpul perchezițiilor. A fost la un pas să fie linșat de oameni
Inquam Photos / Bogdan Danescu

Ancheta continuă în cazul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă a fost dus luni dimineață, 16 septembrie, în locuința groazei pentru a reconstitui scenele șocante din momentul în care a omorât-o și ars-o pe Alexandra Măceșanu.

Revoltător: ce le-a cerut Gheorghe Dincă anchetatorilor în timpul perchezițiilor

Bărbatul de 66 de ani a arătat criminaliștilor pas cu pas ce i-a făcut tinerei de 15 ani. Pentru reconstituirea momentului, oamenii legii au adus un manechin și butoiul în care Dincă a mărturisit că a incinerat-o pe Alexandra Măceșanu.

Martorii veniți la fața locului să vadă cum a decurs totul au fost la un pas să îl linșeze pe acesta, însă Dincă a reușit să îi sfideze chiar pe anchetatori.

Criminalul din Caracal a avut pretenții uriașe în timpul reconstituirii. Deși a făcut ce l-au pus oamenii legii, la un moment dat acesta a spus că este prea cald și că ar vrea să fie mutat la umbră. Mai mult de atât, de cum a coborât din mașină a afișat o figură de om nevinovat.

Încă de la începutul anchetei Gheorghe Dincă a avut mai multe cerințe. Să i se schimbe hainele, să i se dea apă rece și să aibă condiții decente.

Suma plătită de stat pentru cheltuielile atribuite cazului Caracal, a fost de de 100.000 de euro.

citește și...