Rețetă rapidă și delicioasă. Banana bread fără zahăr
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Ftacataca.prosport.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F03%2Fcody-chan-a0fBbS8RZAo-unsplash-683x1024.jpg)
Rețetă de pâine cu banane delicioasă. Usor de facut, nu este nevoie de mixer! Această pâine cu banane este cea mai populară rețetă. Mii de oameni o fac în fiecare zi. De ce? Pentru că într-adevăr este cea mai bună rețetă de pâine cu banane.
Iată o modalitate ușoară de a folosi bananele aruncate în frigider. Nu amesteca în exces ingredientele și asigură-te că bananele sunt foarte coapte.
Această pâine cu banane sănătoasă este tot ceea ce îți dorești!
INGREDIENTE:
- 3 buc banane
- 2 ouă
- 2 căni fulgi de ovaz
- 0,25 cana sirop de artar
- 1 linguriță esenta de vanilie
- 1 plic praf de copt
MOD DE PREPARARE
Încingem cuptorul la 180°C și ungem o tavă pentru chec cu unt și făină. Punem fulgi de ovăz în blender, amestecăm câteva secunde, până sunt mărunțiți. Punem bananele tăiate bucăți și restul ingredientelor. Amestecăm până avem o compoziție omogenă. Turnăm compoziția în tava pregatită. Opțional, putem pune felii de banană pe suprafața prăjiturii. Coacem 35-45 minute sau până trece testul scobitorii. Banana bread fără făină și zahăr este delicioasa imediat ce e scoasă din cuptor.
O lăsăm să se răcoreasca puțin, apoi o putem servi alături de o cană de lapte sau de ceai.