Replici dure între Mona și George de la ”Puterea Dragostei”. ”Nu face fața aia de…”

15.08.2020, 09:31
Replici dure între Mona și George de la ”Puterea Dragostei”. ”Nu face fața aia de...”

Mona și George de la ”Puterea Dragostei” au avut un schimb dur de replici în cadrul show-ului matrimonial.

Mona și George au avut mai multe dispute în casa ”Puterea Dragostei”, discuții care au scos în evidență faptul că cvei doi concurenți nu se cunosc și nu au suficientă încredere unul în celălalt.

Mona nu a fost deloc încântată că George a avut o discuție personală cu Mariana. Într-o discuție cu fetele, Mona a spus că îi este frică de George, în sensul că nu ar vrea să sufere și să fie rănită din iubire.

Deranjat de cele spuse de Mona, George s-a supărat. Acesta a fost deranjat de faptul că Mona nu vrea să-și asume riscurile unei relații, relatează kanald.ro.

”Nu încerca să lași botul jos”

“Nu încerca să lași botul jos, nu face fața aia de aroganta! Dacă nu ești în stare și consideri că nu poți să mergi mai departe, nu este nicio problemă. Spune-mi ! Eu nu mă rog de nimeni!”, i-a spus George Monei.

“Foarte bine! De ce nu-ți cauți pe alta atunci? Uite, ia-o pe Mariana!”, a replicat Mona.

“Eu te-am întrebat frumos!”, a zis George.

“Da. Iar eu ți-am raspuns!”, a spus Mona.

“Nu poți să duci războiul asta? Adică vrei să construiesti ceva, dar îți e frică?”, a continuat George.

Da. Exact!”, a afirmat Mona.

“Înseamnă că nu îți dorești așa de mult!”, a adăugat George

Când poate fi urmărită emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și in weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.