Relaxare? Un video arată o piscină din China plină de sute de persoane

12.08.2022, 18:15

Teama de mulțimi se numește enoclofobie și se poate spune cu siguranță că videoclipul de mai jos va provoca o reacție puternică din partea tuturor celor care o au. “Întotdeauna m-am întrebat cum arată de fapt iadul”, a fost un alt comentariu dintre cele peste 5.000 de comentarii.

După ce v-a arătat iadul incredibil al navetei de la o stație de metrou din China, Beijing Cream a postat un alt videoclip în care apar mii de oameni striviți într-o piscină.

Clipul din China arată sute de înotători în inele de cauciuc gonflabile strălucitoare, strivite între ele.

Peste 15.000 de turiști au înotat în piscină

Piscina în cauză este o instalație cu apă sărată cunoscută sub numele de “Marea Moartă a Chinei” și este situată în județul Daying, provincia Sichuan. Potrivit agenției de știri Xinhua, peste 15.000 de turiști au înotat în piscină într-o duminică recentă, iar piscina a mai avut peste un milion de vizitatori într-un sezon estival.

Potrivit Newsflare, un angajat al parcului acvatic a declarat pentru televiziunea locală că astfel de scene sunt obișnuite în timpul weekend-urilor și sărbătorilor.

Clipul a devenit viral

Videoclipul a fost postat pe canalul TikTok al Vice News și a fost vizualizat de peste 500.000 de ori.

Comentatorii au fost destul de îngroziți de gândul de a împărți o piscină cu atâtea alte persoane.

“În acest moment, înoți în apă sau înoți în oameni?”, a întrebat unul dintre ei.

Mulți au comparat acest lucru cu un bol de cereale Froot Loops.

“Întotdeauna m-am întrebat cum arată de fapt iadul”, a fost un alt comentariu dintre cele peste 5.000 de comentarii.

Totuși, nu toate au fost negative: “Îmi place. Mi-aș dori să fiu acolo. Se pare că ne-am simțit foarte bine”.

Procentul total de bacterii dintr-o piscină poate ajunge la 92,3 la sută

Potrivit unui raport al Ministerului Sănătății din China, anunțat anul trecut, din cele 5.639 de piscine publice testate în 24 de provincii chineze, 10% dintre piscine depășesc limita de siguranță a nivelului de uree. În caz că nu știți, ureea provine din urină.

Cercetările au mai stabilit că procentul total de bacterii dintr-o piscină poate ajunge la 92,3 la sută, în timp ce rata bacteriilor coli poate fi de 96,9 la sută. Consecințele acestei situații pot fi fatale. În 2008, un om a murit și 3.158 de înotători s-au otrăvit grav atunci când au înghițit apa din piscină, care era îmbibată cu urina și materiile fecale a 47.000 de înotători, în gigantica piscină municipală Mao Mao din Beijing.

Un toxicolog a observat, după ce a luat o mostră de apă, că urina și materiile fecale reprezentau aproape 90% din amestec.

 

 

 

citește și...