Relația Andreei Antonescu cu noul iubit e din ce în ce mai serioasă! Ce a făcut Ștefan Manolache

14.10.2019, 13:21

Andreea Antonescu zâmbește din nou după despărțirea de Traian Spak, tatăl fiicei sale. Artista se iubește acum cu Ştefan Manolache, reporter la emisiunea “Acces Direct” (Antena 1), iar relația este cât se poate de serioasă. Andreea și Ștefan au confirmat că formează un cuplu.

Relația Andreei Antonescu cu noul iubit e din ce în ce mai serioasă! Ce a făcut Ștefan Manolache

“Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, declara Andreea Antonescu.

Ștefan Manolache a făcut un pas important în relația cu Andreea Antonescu. El le-a prezentat-o deja părinților săi pe solistă. Weekend-ul trecut, Andreea și Ștefan au mers la Iași, orașul natal al lui Ștefan, acolo unde s-au întâlnit cu părinții acestuia.

Artista a fost primită cu brațele deschise de părinții noului său iubit.

Tatăl lui Ștefan Manolache a fost consilier județean și președinte al UNPR Iași, dar deține și o importantă companie de taxiuri din Iași. Cu această ocazie, Ştefan şi-a plimbat iubita cu unul dintre taxi-urile companiei şi a ţinut să arate acest lucru şi pritenilor săi de pe reţelele sociale. “Mi-am dus prințesa cu caleașca, ai prins-o?”, a notat el în dreptul imaginii.

 

citește și...