„Regina Posteriorului” încinge vara la plajă! Tânăra arată senzațional în costum de baie și are peste 12 milioane de fani pe Instagram

10.07.2019, 17:46
„Regina Posteriorului” încinge vara la plajă! Tânăra arată senzațional în costum de baie și are peste 12 milioane de fani pe Instagram
Jen Selter are peste 12 milioane de fani pe Instagram

În doar șase ani, Jen Selter, o fată normală care lucra la recepția unei săli de fitness, a ajuns să aibă peste 12 milioane de fani pe Instagram și să facă furori cu orice fotografie pe care o publică. 

Jen Selter, în vârstă de 25 de ani, este un model american de fitness ale cărei antrenamente sunt urmărite de milioane de oameni din lumea întreagă.

Jen Selter a devenit faimoasă în doi ani

Bruneta și-a deschis contul de Instagram în 2012 și, după doi ani în care a publicat fotografii cu transformarea sa, în special cu „partea posterioară”, a devenit faimoasă. Selter a povestit, pentru Medium, că la început s-a apucat de antrenamente pentru a scăpa de stres, apoi a decis să creeze o pagină pentru a aduna în jurul său o comunitate de oameni cu același interes pentru sport. 

Odată cu imaginile cât se poate de sexy, care îi puneau în evidență trupul perfect, Jen nu a câștigat doar milioane de fani, ci și nenumărate contracte de modelling și apariții pe copertele unor reviste faimoase. 

Are o avere de 800.000 de euro

Pe lângă rezultatul spectaculos al stilului său de viață foarte activ, „Regina Posteriorului” a adunat bani frumoși, în prezent câștigând în jur de 15.000$ pentru fiecare postare publicitară pe care o face. Potrivit mai multor surse de peste Ocean, în acest moment averea ei se situează în jurul sumei de 800.000 de euro. 

Jen este cea care a introdus în lumea online conceptul de Belfie, adică booty selfie (selfie cu posteriorul), iar fanii săi sunt foarte încântați de idee, așteptând nerăbdători ca diva să mai împărtășească alte fotografii senzuale

 

citește și...