„Regina Instagramului” are o colecție impresionantă de peste 200 de genți de lux. Care este cel mai scump articol din garderoba vedetei

29.03.2022, 13:48

Jamie Chua, în vârstă de 49 de ani, este cunoscută drept „Regina Instagramului” din Singapore și inundă fluxurile de Instagram cu fotografii ale stilului ei de viață luxos. Care este cel mai scump articol din garderoba vedetei.

Un cunoscut influencer a împărtășit garderoba de lux, care este protejată de un sistemul de închidere al dulapului-seif care a costat-0 120.000 $ și este pe bază de amprentă. Jamie Chua este o vedetă a lumii mondene din Singapore care își etalează viața de lux pe rețelele de socializare. Chua a oferit fanilor de pe Instagram o privire în garderoba ei extravagantă.

Cu o suprafață de peste 65 mp, garderoba este plină cu o colecție impresionantă de peste 200 de genți Hermes, 300 de perechi de pantofi și sertare de bijuterii cu diamante.

O rochie costă 27.000 de dolari

Pentru a utiliza spațiul în mod eficient, Chua a instalat un „sistem de dosar” în care depozitează sute de rochii, jachete, rochii și blănuri de designer în valoare de mii de dolari.

O rochie uluitoare căptușită cu broderie aurie costă 27.000 USD / 36.000 USD și cântărește 30 kg.

Care este cel mai scump articol din garderoba ei

În față, toate cele zece dulapuri se află ținute înrămate pe care Chua le admiră – un concept pe care l-a conceput ea însăși l-a creat.

Cel mai scump articol din garderoba ei este o geantă de mână Hermes Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin de 330.883 USD. Acoperit în piele de crocodil și strălucind cu diamante, Hermes Himalaya Birkin, excepțional de rar, este considerat „Sfântul Graal” al colecțiilor de genți, potrivit casei de licitații Christies. Cea mai ieftină pereche de pantofi costă 2010 $.

Colecția de pantofi a acesteia este depozitată cu grijă pe rafturi de sticlă, perechea costând în medie 2010 USD, potrivit Insider. Gama incredibilă include adidași, tocuri și sandale – fiecare oferind un aspect diferit pentru a se împerechea cu ținutele ei.

Cea mai prețuită bijuterie a ei este un colier cu nouă diamante, o replică a celui dat lui Carrie Bradshaw de iubitul ei rus Alexander Petrovsky, în ultimul sezon din Sex and the City.

Nu este clar cât valorează colierul femeii, dar piese similare de la bijutierul de lux canadian Minichiello pornesc de la 850 USD.

Produsul ei preferat de îngrijire a pielii este Dior Prestige la Micro-Lotion de Rose, în valoare de 235 USD, o cremă de față făcută cu ulei de trandafiri care promite să mențină pielea hidratată timp de 24 de ore, făcându-ți fața să pară mai fină și mai tânără.

Chua și-a împărtășit rutina de îngrijire a pielii cu Daily Mail Australia în 2018, dezvăluind uleiurile de aromoterapie și masajele faciale regulate ca arma ei secretă pentru menținerea aspectului ei care sfidează vârsta.

De asemenea, își face propriul săpun de baie și seruri, declarând că „nu poate trăi fără” uleiuri de lavandă și tămâie.

 

citește și...