Reduceri masive la măștile de protecție! Cu cât se vinde acum un set pe internet

27.04.2020, 19:23
Reduceri masive la măștile de protecție! Cu cât se vinde acum un set pe internet
foto: pixabay

În ultimele trei luni, prețurile la măștile măștile de protecție au explodat din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat tot globul. Virusul din China s-a răspândit cu repeziciune, iar teama de a nu se infecta i-a făcut pe mulți să epuizeze măștile de protecție din farmacii.

Reduceri masive la măștile de protecție! Cu cât se vinde acum un set pe internet

Zilele trecute, Virgil Popescu, ministrul economiei, a mărturisit că România va putea produce un milion de măști de protecție pe zi, iar prețul indicat de producători este de aproximativ 2 lei fără TVA. De asemenea, ministrul a mai specificat că nu crede că este cazul plafonării prețului la măștile de protecție.

După data de 15 mai, Klaus Iohannis a declarat că măștile de protecție vor fi obligatorii pentru toți cetățenii, iar românii au început deja să își facă stoc pentru perioada în care vor ieși din case. Din păcate, prețul măștilor de protecție i-a speriat pe mulți, care s-au întrebat de unde vor avea bani pentru a le cumpăra, ținând cont de prețul lor piperat.

La eMAG, până de curând, un set de 50 bucăți de măști de protecție se vindea 250 de lei. Acum, însă, prețul unui singur set a scăzut considerabil, ajungân să fie vândute cu 112,79 lei. Conform Antena 3, eMAG a decis să vândă măști de protecție fără adaos comercial.

‘Avand in vedere perioada grea prin care trecem cu totii si pentru ca este un produs de care oricine are nevoie in acest moment, dar care se gaseste foarte greu, am decis sa-l vindem fara adaos comercial’, au anuntat reprezentantii magazinului online.

Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen, iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena. Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic.Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex. Mastile de protectie au 3 pliuri orientate in jos si sunt de culoare albastra.

citește și...