Recomandarea Adelinei Pestrițu pe timpul izolării. ”Poartă pijamale numai când dormi, nu sta o veșnicie în ele”

20.03.2020, 13:26
Recomandarea Adelinei Pestrițu pe timpul izolării. ”Poartă pijamale numai când dormi, nu sta o veșnicie în ele”

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu este de părere că, în ciuda izolării, fiecare persoană trebuie să aibă grijă de ea ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat.

Adelina Pestrițu consideră că îngrijirea este esențială în această peoioadă când , afimă ea, schimbările survenite pot face ca starea  psihică să sufere și ea modificări.

”Odată cu schimbările survenite în viața noastră, starea psihică poate suferi și ea modificări. Făcând lucruri mici și simple te poți păstra liniștit și relaxat, iar totul ți se va părea mai ușor de dus.

Ai grijă de ține la fel cum o făceai și până acum, chiar dacă programul tău nu mai presupune ieșiri și întâlniri. Aranjează-te și îmbrăcă-te frumos, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Poartă pijamalele numai când dormi, nu sta o veșnicie în ele.

Machiajul, coafatul și parfumatul au și ele rostul lor. Ne fac să arătăm și ne simțim bine în pielea noastră. Ne aduc refresh-ul de care avem nevoie.

Găsește-ți activități care să-ți aducă zâmbetul pe buze. Într-o perioadă de criză, toate aceste lucruri simple te ajută să te păstrezi sănătos pentru viitor”, le-a transmis Adelina Pestrițu prietenilor din mediul virtual.

Noul bilanț al persoanelor confirmate cu COVID-19 în România a ajuns la 308 vineri. Joi, numărul cazurilor confirmate de coronavirus fusese de 277. Pe teritoiul țării noastre, în carantină instituționalizată se aflau joi 3.822 de persoane. Alte 33.709 persoane se aflau joi în izolare la domiciliu, fiind sunâb monitoizare medicală.

citește și...