Reacție emoționantă a familiei Luizei după aflarea rezultatelor testelor ADN: „Nimic real! Acoperă adevărații vinovați!”

17.08.2019, 12:18
Reacție emoționantă a familiei Luizei după aflarea rezultatelor testelor ADN: „Nimic real! Acoperă adevărații vinovați!”
Familia Luizei este revoltată

Deși DIICOT a comunicat astăzi public raportul preliminar privind rezultatele testelor ADN privind osemintele din pădurea de la Caracal, familia Luizei a aflat de la TV aceste informații. 

Atât bunicii, cât și mama Luizei sunt extrem de revoltați pentru că anchetatorii nu le-au transmis rezultatele expertizei, care a relevat că nu s-a putut evidenția niciun profil ADN din acele oseminte deoarece erau prea calcinate. 

„Sunt convins că ei au știut că Luiza a fost răpită”

Familia Melencu este convinsă că polițiștii au știut încă din aprilie că adolescenta a fost răpită, însă nu au acționat pentru a acoperi vinovații. 

„Organele statului, cel puțin IML-ul, și-a dat seama că a greșit, că a făcut multe greșeli… Ce să înțelegem? Numai anomalii, numai tâmpenii, numai prostii. Nimic real! Nu ne-a contactat nimeni. Fug de responsabilitate. Sunt lași! Acoperă adevărații vinovați! Să le fie rușine! Nu și-au făcut datoria. Am fost mințiți, tot timpul învârtiți. Sunt convins că ei au știut că Luiza a fost răpită. Sunt niște nemernici!”, a spus bunicul Luizei, pentru Antena3.

„Eu refuz să cred că Luiza este moartă”

Mama Luizei nu crede că fiica sa este decedată și e decisă să nu se ocupe de funeralii până nu are o dovadă oficială că fiica ei s-a stins din viață. 

„Eu refuz să cred că Luiza este moartă. Probabil vor să ne ducă de nas. Cred că suntem copii. El copilul mi l-a luat viu. Mie nu-mi aduce un dinte sau un os. Eu dacă vreau să fac o înmormântare, creştineşte.. vreau ceva oficial”, a dezvăluit femeia. 

 

citește și...