Reacția lui Aurelian Temișan după ce i-a rupt turta fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea. ”Singurul bărbat…”

10.03.2020, 09:43
Reacția lui Aurelian Temișan după ce i-a rupt turta fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea. ”Singurul bărbat...”
Reacția lui Aurelian Temișan după ce i-a rupt turta fiicei Andreei Bălan și a lui George Burcea. ”Singurul bărbat...”

Cântărețul Aurelian Temișan, nașul cuplului Andreea Bălan-George Burcea, a transmis un mesaj cu subînțeles după ce el și soția sa i-au rupt turta Clarei, fiica cea mică a finilor săi.

Luni, Andreea Bălan i-a rupt turta fiicei sale mai mici, Clara. petrecerea a fost una restrânsă, la care au participat familia, câțiva prieteni apropiații și nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

La petrecere a fost prezent și George Burcea, soțul cântăreței Andreea Bălan, dar acesta nu apare în niciuna dintre fotografiile făcute publice de artistă și de nașul ei, Aurelian Temișan.

Acesta din urmă a transmis un mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, după petrecere, afirmând că el a fost singurul bărbat mândru în ziua în care i s-a rupt turta Clarei.

”Am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. ?? Andreea, o mămică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nasele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. ? O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire. ❤️”, a spus Aurelian Temișan.

La rândul ei, Andreea Bălan a transmis și ea un mesaj în ziua în care i-a rupt turta mezinei ei.

”O sărbătorim pe Clara? și nașii i-au rupt turta ? Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează ❤️?”, a spus și Andreea Bălan în mediul online.

citește și...