Reacția Grațielei Duban după o noapte de coșmar la ”Survivor România”. ”Dubane, dacă mai vrei un copil cu mine…”

16.03.2020, 09:55
Reacția Grațielei Duban după o noapte de coșmar la ”Survivor România”. ”Dubane, dacă mai vrei un copil cu mine...”
Reacția Grațielei Duban după o noapte de coșmar la ”Survivor România”. ”Dubane, dacă mai vrei un copul cu mine...”

Grațiela Duban a avut parte, alături de coechipierii săi din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, de o noapte de coșmar din cauza unei furtuni pe insula unde locuiesc în Republica Dominicană.

Din cauza furtunii, Grațiela Duban și colegii ai au dormit în apă, cu hainele ude pe ei. După noaptea de coșmar prin care a trecut, Grațiela Duban s-a speriat de o eventuală răceală și de faptul că ar putea avea probleme pe termen lung. Grațiela Duban a avut o reacție neașteptată la ”Survivor România”, transmițându-i un mesaj inedit soțului ei, actorul Andrei Duban, aflat în România.

”A fost cea mai grea seară de când am venit pe insulă, furtuna nu s-a oprit până dimineața, iar lucrurile mele au fost ude leoarcă. Îmi era foarte frig, chiar mi-e frică să nu fi răcit la ovare… De aceea, îi zic soțului meu… Dubane, dacă mai vrei un copil cu mine, sper să se mai poată”, a spus Grațiela Duban, citată de wowbiz.ro.

Grațiela Duban este una dintre vedetele care concurează în echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. De la începutul competiției, Grațiela Duban a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor discuții tensionate pe care le-a avut cu cântăreața Elena Ionescu. De asemenea, Grațiela Duban a fost în centrl atenției și din cauza relației foarte apropiate pe care o are cu colegul ei de echipă, Ghiță.

citește și...