Reacția fabuloasă a lui Smiley când a văzut că Speak a cerut-o de soție pe Ștefania, la Asia Express!

15.04.2020, 15:56

În ediția de marți seară, 14 aprilie, a show-ului ‘Asia Express’, Speak a cerut-o de soție pe iubita lui de 3 ani, Ștefania. De altfel, aceasta a fost și prima cerere în căsătorie din reality show-ul de la Antena 1.

Reacția fabuloasă a lui Smiley când a văzut că Speak a cerut-o de soție pe Ștefania, la Asia Express!

Momentele unice s-au desfășurat în fața celorlalte echipe rămase în lupta pentru marele premiu. Cu toții le-au transmis gânduri bune celor doi, însă cea mai fabuloasă reacție a fost a lui Smiley, iubitul Ginei Pistol, prezentatoarea ‘Asia Express’.

Blondina l-a avut alături pe Smiley când au fost difuzate imaginile cu Speak când o cere în căsătorie pe căsătorie pe Ștefania, în cadrul competiției. Amuzată de reacția partenerului ei, Gina Pistol l-a filmat și le-a arătat fanilor de pe Instagram fața lui Smiley.

Solistul a rămas fără cuvinte la gestul făcut de prietenul lui Speak: ‘M-am emoționat’. 

Gina Pistol și Smiley au decis să-și dea relația pe față. Cei doi se iubesc de mai bine de 3 ani, iar fanii lor încă așteaptă momentul când Smiley o va cere de soție.

‘Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina în 2019.

citește și...