Răzvan Simion s-a impus în faţa Lidiei Buble! Ce i-a interzis iubitei sale. Are legătură cu fosta soţie

21.07.2019, 15:59
Răzvan Simion s-a impus în faţa Lidiei Buble! Ce i-a interzis iubitei sale. Are legătură cu fosta soţie
Răzvan Simion s-a impus în faţa Lidiei Buble!

Răzvan Simion şi Lidia Buble formează un cuplu de mai bine de 3 ani, timp în care cei doi şi-au arătat iubirea în fel şi chip.

Răzvan Simion s-a impus în faţa Lidiei Buble!

Peste aproximativ o lună, prezentatorul de la Antena 1 va împlini 39 de ani, iar iubita lui, Lidia, ar fi dorit să îi facă o surpriză.

Din păcate, Răzvan Simion nu îşi doreşte nicio petrecere de ziua sa de naştere, aşa că i-a interzis partenerei sale să o lase uşor cu party-urile. Deci, Lidia Buble va trebui să îi respecte decizia. Răzvan Simion a declarat că îşi doreşte linişte în acea perioadă.

‘Material nu am ce să-mi doresc. Îmi doresc un pic de liniște. Noi doar în august avem liber și atunci aș vrea să stau puțin liniștit. Anul trecut mi-au făcut o petrecere surpriză, mă întorcea cu cei mici de la Disneyland și erau toți la mine în curte. Foarte drăguță surpriza, dar nu mai faceți, că mă obosiți. Vreau să am liniște’, a declarat Răzvan Simion pentru viva.ro.

În plus, acesta a vorbit şi despre divorţul de mama copiilor săi, Diana. Cei doi s-au despărţit în 2015, după o relaţie de 15 ani.

‘Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat. Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!’, a declarat Răzvan Simion în cadrul emisiunii XNS.

citește și...