Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la iUmor. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica lui, Ianca

14.10.2022, 22:34
Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la iUmor. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica lui, Ianca
Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la iUmor. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica lui, Ianca

Cel de-al optulea episod iUmor a fost unul plin de emoții! La masa celor trei jurați, Delia, Costel și Cheloo, s-a alăturat Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza. Moderatorul a mărturisit că a acceptat cu plăcere invitația de a fi jurat în cadrul unei ediții de la iUmor, show ajuns deja la sezonul 13. 

Răzvan Simion de la Neatza a fost prezent la masa juraților de la iUmor și  avut parte de o surpriză care l-a emoționant până la lacrimi. Prezentatorul de la Antena 1 nu s-a putut abține din plâns când și-a văzut fiica pe scenă.

„Mi-am dorit foarte tare rolul ăsta (n.r.: de jurat) nu pentru remunerație, ci pentru că se stă jos. Știi foarte bine, noi ca ăştilalţi doi – Badea și Șerban –, stăm în picioare la X Factor! Și tot timpul, am vrut să stau în locul domnului Bănică, în locul doamnei Delia”, a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion, surpriză colosală din partea fiicei lui la iUmor

Ianca Simion, fiica din prima căsnicie a lui Răzvan Simion, a făcut roast pe scena de la iUmor. Cum era de așteptat, tatăl ei a plâns ca un copil când a auzit-o ce mesaj i-a transmis. Moderatorul de la Neatza nici nu se aștepta ca adolescenta să-i facă o asemenea surpriză.

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului.

„Aoleu! Vai, ce bună a fost”, a replicat prezentatorul tv, printre șiroaie de lacrimi.

„Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept”, a mai adăugat Ianca.

citește și...