Răzvan Ciobanu, executat silit la trei luni de la moarte

28.09.2019, 15:57
Răzvan Ciobanu, executat silit la trei luni de la moarte
Răzvan Ciobanu a fost executat, la trei luni de la moarte

Răzvan Ciobanu a fost executat silit, după ce Judecătoria Sectorului 4 din București a luat această decizie. Procedura are loc la cinci luni de la moartea designerului. 

Dosarul privind executarea silită a lui Răzvan Ciobanu a fost deschis pe 16 iulie 2019. Designerul avea calitatea de debitor, creditorul fiind o firmă de avocatură, iar petentul un birou executor judecătoresc, scrie Playtech.  

Pe 30 iulie, deși Ciobanu nu mai era în viață de trei luni, judecătorii au admis cererea de executare silită: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”.

Răzvan Ciobanu avea probleme financiare

Apropiații lui Răzvan au declarat, în repetate rânduri, că designerul a avut mari probleme financiare de-a lungul ultimilor ani. Firma sa înregistra datorii mari la stat și avea să lea bani și furnizorilor și unor parteneri de afaceri. 

„Răzvan Ciobanu avea în continuare datorii, chiar dacă la un moment dat a ajuns să spună că a terminat cu ele. Obișnuia să împrumute și să nu mai returneze, acesta era modul în care putea să-și satsifacă toate capriciile extravagante”, a declarat un apropiat.

Răzvan Ciobanu a murit la finalul lunii aprilie, într-un accident de circulație. Mașina pe care o conducea, care aparținea unui amic al său, a părăsit carosabilul, a lovit mai mulți copaci și s-a răsturnat.

citește și...