Război între membrii trupei Compact, după moartea lui Leo Iorga

31.01.2020, 12:53
Război între membrii trupei Compact, după moartea lui Leo Iorga
Război între membrii trupei Compact, după moartea lui Leo Iorga

La nici două luni de la moartea lui Leo Iorga, foștii săi colegi din trupa Compact se află într-un adevărat război. Iată de ce se ceartă artiștii. 

Povestea a început în 1981, atunci când Compact urma să înregistreze pentru prima oară în studiourile Electrecord. Din cauza banilor, membrii trupei s-au certat, astfel că s-a produs o ruptură în formație. Teo Peter a fondat Compact B, iar Cristi Cămărășan Compact C. 

Război între membrii trupei Compact

Paul Ciuci, actualul solist al trupei, a cerut în instanță ca foștii colegi să nu mai folosească titulatura Compact, însă a pierdut procesul. 

Artistul trebuie să le achite peste 16.000 de lei, valoarea cheltuielilor de judecată, mebrilor trupei Compact B, anume Adrian Ordean, Leluț Vasilescu și Costi Cămărășan. 

„Ne bucurăm că se face dreptate. Pe tata l-a măcinat toată viaţa faptul că a fost dat afară din trupa «Compact», unde a activat în perioada 1988-1995, cât timp Paul Ciuci a fost în America. Tata a fost anunţat telefonic, în decembrie 1995, că nu mai face parte din trupă, eram cu el la munte, a fost un moment foarte greu, peste care n-a putut trece niciodată. Foştii colegi din Compact au menţionat atunci că Leo s-a retras pentru o carieră solo, dar totul a fost o minciună, de fapt trebuie să revină în trupă Paul, ceea ce s-a şi întâmplat. Tata a cântat ultima oară pe scenă pe 20 septembrie, la Arenele Romane”, a declarat, pentru Click, fiul lui Leo Iorga

citește și...