Răsturnare de situație în cazul morții lui Cornel Galeș! Când a decedat, de fapt, văduvul Ilenei Ciuculete. A avut un sfârșit violent

04.12.2019, 20:24
Răsturnare de situație în cazul morții lui Cornel Galeș! Când a decedat, de fapt, văduvul Ilenei Ciuculete. A avut un sfârșit violent
Răsturnare de situație în cazul morții lui Cornel Galeș!

Cornel Galeș și-a pierdut viața în urmă cu câteva zile, într-un grav accident de circulație în Spania.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Cornel Galeș!

Văduvul Ilenei Ciuculete a lăsat în urma sa o serie de întrebări fără răspunsuri. Unul dintre prietenii lui Galeș, Adrian, a vorbit despre accidentul bărbatului.

Din declarațiile acestuia, se pare că la volan era chiar Cornel Galeș, care ar fi pierdut controlul autoturismului în momentul tragediei.

Amicul decedatului a mărturisit că a luat masa cu Cornel și încă un amic de-al lor, cu fix 2 ore și jumătate înainte de accident.

De asemenea, el a specificat că soțul Ilenei Ciuculete nu a murit pe 1 decembrie, ci pe data de 30 noiembrie. În plus, Adrian a povestit că Cornel Galeș a avut o moarte violentă: a ieșit prin trapa mașinii!

‘Accidentul a avut loc sâmbătă pe 30 (n.r.-noiembrie), nu duminică pe 1 (n.r.-decembrie), la orele 18.00. Maşina nu era ceea ce se spune pe la televizor şi ceea ce se arată prin ziarele din România. Nu a mai fost o altă maşină implicată în accident, o singură maşină a fost implicată în accident. A pierdut controlul volanului, au ieşit de pe autostradă, s-au răsturnat şi aia s-a întâmplat. Cornel nu avea centura de siguranţă, a ieşit prin trapă şi a murit’, a declarat pentru Antena Stars, bunul prieten al lui Cornel Galeș, Adrian.

Am mâncat împreună cu două ore şi jumătate înainte. La ora 17.25 m-au sunat şi eu eram într-un centru comercial, la cumpărături şi m-au întrebat dacă mă întorc şi la jumătate de oră a murit Cornel, au făcut accident. Mă sunase Sorin, Cornel era cu el. Şi nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef.

Nu e nimic adevărat! Noi pur şi simplu am vorbit pe la 12:30 să ne vedem să mâncăm, să mergem la un restaurant în care mergeam de obicei, ne-am întâlnit acolo pe la ora 14.00. Toată lumea venea de acasă, nu venea de la nicio distracţie.  Eu am plecat la 15:30 de acolo (n.r – de la restaurant), iar ei au rămas în continuare. Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 şi la 5,10 minute după ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casă”, a mai declarat Adrian.

citește și...